Lamers Echtscheidingsbemiddeling

Jan Lamers -echtscheidingsadviseur-

Gedurende de eerste helft van mijn werkzame leven heb ik binnen de Rabobankorganisatie alle aspecten van het zakelijke financieringsbedrijf leren kennen.

In de loop van de jaren kwam ik in aanraking met ondernemingen die te maken kregen met tegenvallende resultaten waarbij het bestaansrecht in gevaar dreigde te komen. De achterliggende oorzaken van een (dreigende) crisis intrigeerde mij in hoge mate.

Om deze vragen te kunnen beantwoorden ging ik mij verdiepen in de bedrijfskundige aspecten van het ondernemerschap. Daarnaast merkte ik dat menig ondernemer nauwelijks oog had voor zijn/haar vermogens- en estateplanning en dat scheiding of overlijden een bedreiging was voor de continuïteit van de onderneming. Mijn interesse voor financiële- en divorce planning was gewekt.

Als Financieel Echtscheidingsadviseur beschik ik over de vereiste kennis en vaardigheden om particulieren en ondernemers tijdens de scheiding deskundig bij te staan. Mede door mijn achtergrond als Financieel Planner worden alle facetten van de scheiding samenhangend in beeld gebracht. Bij ondernemers (IB/DGA) wordt nadrukkelijk gekeken welke gevolgen een scheiding heeft voor de bedrijfsvoering.

Ik ben in het bezit van de vakopleidingen Financieel Echtscheidingsadviseur; Financiële Planning; Register Adviseur Bedrijfsopvolging© en Fiscaal Adviseur© (FSDC)

Als Register Financieel Echtscheidingsadviseur;

  • voldoe ik aan permanente opleidings- en scholingsvereisten;
  • committeer ik mij aan de door de beroepsgroep opgestelde gedragscodes en
  • kan mijn handelen getoetst worden door een onafhankelijke klachtencommissie.